2024 Türkiye Gençlik Buluşması ve Gençlik Otobüsü Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2024 Türkiye Gençlik Buluşması ve Gençlik Otobüsü Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

550 Genç Türkiye Gençlik Buluşması için Pullman İstanbul Hotel’de bir araya geldi.

MCD Gençlik Ajansı tarafından Gençlik Otobüsü projesi kapsamında  bu yıl 9. kez düzenlenen Türkiye Gençlik Buluşması’na 81 ilden seçilen 500 genç katıldı.

Buluşmaya katılan gençler ülkemizin başarılı iş insanlarının hayat hikayelerini dinlediler. Buluşmaya  HDY Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Yıldırım, Winn4 Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Adıyaman, Avrupa Rüyası Co-Founder & CEO’su Salih Battalbaş,  Atomy Türkiye Star Master Erhan İpekçi, GD Global CEO Gözde Dizdar,  Revolutiondm Founder & CEO’su Yılmaz Bozan, M3 Works Kurucusu Erdem Genç konuşmacı olarak katıldılar. Her konuşmacının başarı öyküsü gençler tarafından büyük ilgiyle dinlendi.

Düzenledikleri bu organizasyonla 9 yıldır gençleri ülkemizin başarılı iş insanlarıyla buluşturan MCD Gençlik Ajansı Kurucusu Maksut Coşkun Dokunulmaz ve Genel Koordinatör Yardımcısı Özlem Keleş önümüzdeki yıllarda da bu organizasyonların devam edeceğini bildirdiler.

“Türkiye Gençlik Buluşması” sonrasında ise Gençlik Otobüsü Bilgilendirme Toplantısı yapıldı ve gençlere proje hakkında detaylı bilgi verildi. Bilgilendirme toplantısı sonrasında düzenlenecek olan mülakatı geçen gençler ise ücretsiz olarak Ağustos ayında Avrupa’da 11 ülke 17 şehri ücretsiz gezme fırsatı elde edecek.